Memosoft

Siden trykksakportalen inMemory.no ble lansert i 2002, har vi forenklet det daglige arbeidet for begravelsesbyråene i Norge og Sverige. Ved hjelp av inMemory kan de enkelt lage profesjonelle programhefter, minnebøker, takkekort og annet som gir seremonien en personlig og verdig innramming. inMemory tilfører merverdi til begravelsesbyråets tilbud til de pårørende, og bidrar til å styrke byråets omdømme.

 

Utviklet for begravelsesbyråer

inMemory er programmert spesifikt for begravelsesbyråer og deres kunders behov. Portalen er lett å bruke og krever ingen installasjon av noe program. Den inneholder alt som trengs i form av bakgrunns-design, bilder, symboler, salmer, sanger og mye mer. Kort sagt er dette et verktøy som gir deg, som begravelsesbyrå, nye muligheter til å gjøre seremonien til er fint minne for familiene – uten investeringer i programvare, printere eller utdannelse.

 

Leveringsgaranti over hele landet

Du lager trykksakene selv på din egen datamaskin, og kan vise korrektur på skjermen, sende på e-post eller skrive det ut på din egen printer. Når kunden har gitt sine synspunkter og godkjent den endelige utførelsen, trykker du på bestillingsknappen. Innen 24 timer skal du normalt ha trykksaken i hus, dersom du bestiller før kl. 14. Ordren får en sporingslink hvor du kan følge leveransen. Programheftene kommer i en fin emballasje og er ferdige til bruk.

 

Profesjonell kvalitet

De programheftene du deler ut i seremonien, er som et visittkort, og må ha samme høye kvalitet som alle dine andre tjenester i byrået. Vårt trykkeri er velrennomert, og har lang erfaring i kvalitetstrykksaker og høye krav til leveringssikkerhet. Trykkeriet er Svanelisensiert og, oppfyller de nordiske kriteriene for miljømerking.

 

Ingen avtaler eller avgifter

Du anvender inMemory i den utstrekning som passer ditt byrå og dine kunder. Du binder deg ikke til noe, og betaler bare for de trykksakene du bestiller. Ingen måneds- eller lisensavgifter, dataprogram eller oppsigelsestider. Prisstrukturen er enkel uten mange tillegg, slik at det er enkelt å gi dine kunder en riktig pris.

 

Personlig support

Når du er innlogget i inMemory.no har du tilgang til gratis online-support hver virkedag mellom kl. 08:00 og 16:00.