Memosoft

 

Adkomst

Fra Rauland sentrum kjør til Vierli på Rjukanvegen. Rett etter Vierli Cafe/Vierli Turistsenter AS får du Parkvegen på høyre side. Følg Parkvegen over parkeringen til skitrekket, hold til høyre opp en brattere bakke deretter krapt til høyre. Parkvegen 55 ligger så på venstre side av vegen etter ca 50 meter med kun 1 innkjørsel etter dette.
 

Beliggenhet

Hytta ligger i naturskjønne omgivelser i det attraktive Vierliområdet på Rauland. Med kort vei til skibakkene på Vierli, og Rauland skisenter samt langrennsløyper som frister rett utenfor døren, er dette et flott sted i et meget familie vennlig hytteområde. Her har man direkte tilgang til alt naturen har å by på og mange familiegleder. Hytta ligger på 1000 meter over havet og har fantastisk utsikt mot Raulandsfjell og Hardangervidda. 


Vierli er en av Raulands mest populære områder med aktiviteter for hele familien og enkel tilgang til Silkedalens vakre natur.


Området byr blandt annet på kjelketrekk, airboard, snøskuterkjøring og Nord Europas beste snowboardpark. Camp Vierli ble bygget i 2012 og er verdens første skate-in/skate-out hotell med 850 kvadratmeter skatepark. 


Som en av de mest snøsikre destinasjonene i landet har Rauland 14 skitrekk og 26 nedfarter totalt. Ved å kjøpe sesongkort får man tilgang til alle skisenterene og gratis skibuss. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser på den solrike delen av Vierli på Rauland. Med kort vei til skibakkene på Vierli, Holtardalen og Rauland skisenter samt langrennsløyper som frister rett utenfor døren, er dette et flott sted i et meget familie-og barnevennlig hytteområde.